Alaya

PALETA FARDURI PLOAPE TOTAL ALLURE

ALAYA EYESHADOW PALETTE TOTAL ALLURE

PALETA FARDURI PLOAPE TOTAL ALLURE - ALAYA EYESHADOW PALETTE TOTAL ALLURE
STOC FURNIZOR
15900 Lei
74.00 grame
Produs dama
PALETA FARDURI PLOAPE TOTAL ALLURE este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

Incepând cu un logotip care își exprimă unicitatea și ambalajul său elegant, prin formule de înaltă calitate, până la efecte uimitoare, de lungă durată.

Aceasta este cea mai strălucitoare dintre stele - ALAYA - o linie luxoasă de produse cosmetice concepute pentru cei mai pretențioși iubitori de machiaj rafinat.

Cu paleta de farduri intens pigmentate ALAYA ce are o gamă largă de culori:

  • te vei simți ca un artist cu o paletă de pictură obținută din cele mai frumoase culori
  • vei putea să-ți dai frâu imaginației fără de limite, amestecând culorile și gradându-le în nuanțe

Datorită texturii moi, mătăsoase a fardurilor, care nu se scutură sau acumulează, poti schimba cu ușurință orice machiaj într-o adevărată operă de artă.

74 g

Produse recomandate

Daca ai comandat PALETA FARDURI PLOAPE TOTAL ALLURE din Alaya iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG