Alaya

PALETA ILUMINATOARE GLASS SKIN ALAYA

ALAYA GLASS SKIN HIGHLIGHTER PALETTE

PALETA ILUMINATOARE GLASS SKIN ALAYA - ALAYA GLASS SKIN HIGHLIGHTER PALETTE
STOC FURNIZOR
22900 Lei
108.00 grame
Produs dama
PALETA ILUMINATOARE GLASS SKIN ALAYA este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

Cu ajutorul paletei Glass Skin Highlighter Palette – eficientă, multifuncțională și dedicată unor sarcini speciale, vă veți înviora și întineri pielea în mod optic instantaneu.

Datorită gradului ridicat de pigmentare, veți obține un finisaj ce captează și reflectă lumina, oferind un efect de piele de porțelan, clară și radiantă, pentru o perioadă lungă de timp.

Nuanțele calde, reci și neutre te vor însoți la fiecare ocazie – sunt perfecte atât pentru machiajul de zi cât și de seară.

Gramaj: 108 gr

Produse recomandate

Daca ai comandat PALETA ILUMINATOARE GLASS SKIN ALAYA din Alaya iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG