Aloe Vera

AV4

Gel-crema pentru fata

AV4 - Gel-crema pentru fata
STOC FURNIZOR
4999 RON
50 ml
Produs dama
AV4 nu este in stoc! Livrarea va fi in 7-10 zile.

GEL-CREMA PENTRU FATA

Un mediu poluat, factori externi nocivi, o dieta necorespunzatoare - pielea ta trebuie sa se apere. Primul ajutor va fi calmarea pe care o ofera pretioasa aloe vera.

Exceptional de delicat, se absoarbe rapid. Hidrateaza intens, improspateaza si calmeaza pielea. Ii confera o moliciune de catifea si un aspect sanatos, proaspat. Este perfect sub machiaj.

  • hipoalergenic
  • formula noua

ALOE VERA este o comoara:

  • calmeaza iritatiile
  • are o actiune hidratanta si de inmuiere
  • reduce roseata


Produse recomandate

Daca ai comandat AV4 din Colectia Aloe Vera iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG