Aloe Vera

MASCA DE FATA REVITALIZANTA

Aloe Vera Rich revitalizing facial mask

MASCA DE FATA REVITALIZANTA - Aloe Vera Rich revitalizing facial mask
STOC EPUIZAT
4900 Lei
50.00 ml
Produs dama
MASCA DE FATA REVITALIZANTA este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

MASCĂ DE FAȚĂ REVITALIZANTĂ

Datorită puterii ingredientelor active, aceasta funcționează în două moduri: curăță și detoxifică pielea și hrănește și remineralizează intens.

Conține printre altele extracte de ceai verde și scoarță de copac de tămâie, care reîmprospătează și tonizează pielea, și extracte de rădăcină de aloe și lemn dulce, care calmează iritațiile, stimulând regenerarea epidermei.

  • potrivit pentru toate tipurile de piele
  • datorită peptidei biomimetice care imită efectul proteinei din anemonă marină, reprezintă o adevărată ușurare pentru pielea sensibilă, minimizând hiperreactivitatea acesteia
  • asigură un aspect sănătos și radiant al pielii

Produse recomandate

Daca ai comandat MASCA DE FATA REVITALIZANTA din Colectia Aloe Vera iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG