Complete Care

GEL DE DUS COMPLETE CARE

Gel de dus Complete Care

GEL DE DUS COMPLETE CARE - Gel de dus Complete Care
STOC FURNIZOR
5500 Lei
250.00 ml
Produs Unisex
GEL DE DUS COMPLETE CARE este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

GEL DE DUS COMPLETE CARE

Curata perfect corpul, lasand o senzatie de finete. Este recomandat pentru orice tip de piele, chiar si pentru pielea copiilor cu varsta de peste 3 ani. Contine ulei de migdale, care previne deshidratarea pielii , hidrateaza intens si netezeste. Adaosul de pantenol si alantoina are o actiune calmanta.

  • face o spuma usoara si contine agenti delicati de curatare

Produse recomandate

Daca ai comandat GEL DE DUS COMPLETE CARE din Colectia Complete Care iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG