Complete Care

SAMPON PAR COLORAT CC

Sampon pentru par colorat

SAMPON PAR COLORAT CC - Sampon pentru par colorat
1 IN STOC
44.9 RON
3900 RON
100 ml
Produs Unisex
Livrare in 4-5 zile prin Posta, sau 1-2 zile prin curier.

Samponul pentru par colorat pastraza nuanta intensă și profundă pentru o perioadă incredibil de lungă de timp.

Datorită compoziției atent selectate a ingredientelor, șamponul îți hrănește perfect părul, împiedicând în același timp să se usuce.

Extractul de ginkgo, conținut în compoziție, întărește părul, în timp ce filtrul UV ajută la protejarea împotriva efectelor negative ale luminii solare, cum ar fi decolorarea culorilor.
• Conține proteine din lapte, care vă ajută să vă aveti părul extrem de moale și ușor de modelat
• Păstrează aspectul strălucitor și sănătos

Greutate: 270 grame

Produse recomandate

Daca ai comandat SAMPON PAR COLORAT CC din Colectia Complete Care iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG