Complete Care

SER CALMANT PENTRU FATA

SOOTHING FACE SERUM

SER CALMANT PENTRU FATA - SOOTHING FACE SERUM
STOC LIMITAT
75 Lei
5400 Lei
40 ml
Produs dama
Livrare in 3-4 zile prin Posta Prioripost, sau 1-2 zile prin curier.

Ser calmant pentru față care previne efectele negative ale purtării frecvente de măști de protecție.

Calmează pielea și susține lupta împotriva imperfecțiunilor pielii.

Conține o lipopeptidă biomimetică inovatoare și extract organic de pennywort asiatic cu proprietăți antiinflamatorii unice, precum și prebioticul natural Biolin P, care restabilește echilibrul și imunitatea pielii.

Uleiul de semințe de struguri și vitamina E întăresc stratul lipidic, hrănesc, netezesc și elasticizează, în timp ce propandiolul, trehaloza și squalanul hidratează intens.

În plus, niacinamida reduce formarea leziunilor acneice și luminează tenul.

Mod de utilizare:

Masați o cantitate mică pe fața curățată, dimineața și seara, lăsați să fie absorbit.

Produse recomandate

Daca ai comandat SER CALMANT PENTRU FATA din Colectia Complete Care iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG