Complete Care

SER REGENERANT COMPLETE CARE

Regenerating Hand Serum

SER REGENERANT COMPLETE CARE - Regenerating Hand Serum
STOC LIMITAT
61 Lei
3500 Lei
100 ml
Produs dama
Livrare in 3-4 zile prin Posta Prioripost, sau 1-2 zile prin curier.

Datorită formulei sale bogate, concentrate oferă o îngrijire excelentă pentru mâinile tale. Conține gel de aloe vera, unt de shea, ulei de măsline, glicerină și alantoină, care hidratează și hrănesc fantastic pielea, îmbunătățind vizibil starea acesteia.

  • pentru mâini deteriorate și uscate
  • se absoarbe rapid, fără a lăsa o peliculă uleioasă
  • calmează eficient pielea după dezinfectarea mâinilor cu produse alcoolice
  • testat dermatologic

Produse recomandate

Daca ai comandat SER REGENERANT COMPLETE CARE din Colectia Complete Care iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG