Cosmetice corp

FM S007

Scrub pentru talpi

FM S007 - Scrub pentru talpi
STOC EPUIZAT
3550 RON
75 ml
Produs dama
FM S007 nu este in stoc! Livrarea va fi in 7-10 zile.

SCRUB PENTRU TALPI

Eficiente si verificate - asa sunt produsele cosmetice pentru ingrijirea talpilor. Asigura confort si comoditate la fiecare pas.

Particulele de piata ponce naturala si cojile de samburi de masline exfoliaza eficient celulele moarte ale pielii si netezesc pielea. Uleiul hranitor de floarea-soarelui si extractul de castravete confera pielii finete, iar provitamina B5 stimuleaza regenerarea celulara, redand talpilor aspectul sanatos.

  • are o aroma exotica de litchi si mango

Produse recomandate

Daca ai comandat FM S007 din Produse Cosmetice corp iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG