Cosmetice corp

FM S008

Gel calmant-revigorant pentru talpi

FM S008 - Gel calmant-revigorant pentru talpi
STOC EPUIZAT
3550 RON
75 ml
Produs dama
FM S008 nu este in stoc! Livrarea va fi in 7-10 zile.

GEL CALMANT-REVIGORANT PENTRU TALPI

Eficiente si verificate - asa sunt produsele cosmetice pentru ingrijirea talpilor. Asigura confort si comoditate la fiecare pas.

Contine extract de arnica, ce intareste vasele de sange si imbunatateste circulatia, reducand umflaturile si oferind senzatia de "picioare usoare". Complexul natural din plante, cu salcie alba si manuka, are o actiune antibacteriana, limitand transpiratia.

  • cu mentol racoritor

Produse recomandate

Daca ai comandat FM S008 din Produse Cosmetice corp iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG