Cosmetice corp

FM S009

Antiperspirant spray pentru talpi

FM S009 - Antiperspirant spray pentru talpi
STOC EPUIZAT
3880 RON
150 ml
Produs dama
FM S009 nu este in stoc! Livrarea va fi in 7-10 zile.

ANTIPERSPIRANT SPRAY PENTRU TALPI

Eficiente si verificate - asa sunt produsele cosmetice pentru ingrijirea talpilor. Asigura confort si comoditate la fiecare pas.

Creat oe baza de ingrediente active selectate special pentru confortul talpilor. Extractul de castan, cu proprietatile sale de contractare a vaselor de sange, calmeaza si netezeste.

  • extractul de salvie , cu actiunea sa antibacteriana, reduce transpiratia picioarelor, oferind o senzatie de prospetime

Produse recomandate

Daca ai comandat FM S009 din Produse Cosmetice corp iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG