Fontainavie

FONTAINAVIE SER PENTRU OCHII

Fontainevie Complex Eye Serum

FONTAINAVIE SER PENTRU OCHII - Fontainevie Complex Eye Serum
STOC FURNIZOR
32900 Lei
15 ml
Produs dama
FONTAINAVIE SER PENTRU OCHII este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

Serul pentru ochi conține un complex de ingrediente regenerante active, puternice și calmante pentru pielea delicată din jurul ochilor.

Datorită conținutului ridicat de acid hialuronic, hidratează și stimulează reconstrucția celulelor pielii.

Substanțele antioxidante prezente în ser, precum cofeina, previn formarea de riduri noi și reduc cearcănele de sub ochi.

  • conține substanțe antioxidante precum cafeina
  • previne formarea de noi riduri
  • reduce cercurile întunecate de sub ochii

Are un vârf încorporat, acționat de baterie, pentru a oferi un aspect subtil și un masaj relaxant pentru zona din jurul ochilor.

Produse recomandate

Daca ai comandat FONTAINAVIE SER PENTRU OCHII din Colectia Fontainavie iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG