Glucan Active

BALSAM ANTICELULITIC PENTRU CORP

Balsam anticelulitic pentru corp

BALSAM ANTICELULITIC PENTRU CORP - Balsam anticelulitic pentru corp
STOC FURNIZOR
14900 Lei
100 ml
Produs Unisex
BALSAM ANTICELULITIC PENTRU CORP este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

BALSAM ANTICELULITIC PENTRU CORP

Serie de produse cosmetice care au ca principal component inovatorul si naturalul beta-glucan din ovaz - o descoperire in cosmetica. Sunt produse cosmetice universale, recomandate atat doamnelor cat si domnilor, indiferent de varsta. Efectele lor sunt uimitoare!

Contine complexul unic "Anticellulite Forte", care modeleaza silueta si intareste tesuturile. Utilizat regulat, reduce treptat asa-numitul aspect de "coaja de portocala", subtiaza vizibil coapsele, soldurile, fesele si abdomenul.

Produse recomandate

Daca ai comandat BALSAM ANTICELULITIC PENTRU CORP din Colectia Glucan Active iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG