Glucan Active

KN1

Crema hidratanta pentru fata

KN1 - Crema hidratanta pentru fata
STOC EPUIZAT
8020 RON
30 ml
Produs Unisex
KN1 nu este in stoc! Livrarea va fi in 7-10 zile.

CREMA HIDRATANTA PENTRU FATA

Serie de produse cosmetice care au ca principal component inovatorul si naturalul beta-glucan din ovaz - o descoperire in cosmetica. Sunt produse cosmetice universale, recomandate atat doamnelor cat si domnilor, indiferent de varsta. Efectele lor sunt uimitoare!

Hidrateaza profund pielea, care isi recapata vitalitatea si aspectul sanatos, in fiecare zi. Beta-glucanul sustine sinteza colagenului, acidul hialuronic, lactatul de sodiu si glicerina previn uscarea pielii, iar esterii acizilor grasi reconstruiesc stratul lipidic al epidermei.

  • pentru piele uscata sau deshidratata

Produse recomandate

Daca ai comandat KN1 din Colectia Glucan Active iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG