Glucan Active

KP1

Crema semi-intensa pentru fata

KP1 - Crema semi-intensa pentru fata
STOC EPUIZAT
8020 RON
30 ml
Produs Unisex
KP1 nu este in stoc! Livrarea va fi in 7-10 zile.

CREMA SEMI-INTENSA PENTRU FATA

Serie de produse cosmetice care au ca principal component inovatorul si naturalul beta-glucan din ovaz - o descoperire in cosmetica. Sunt produse cosmetice universale, recomandate atat doamnelor cat si domnilor, indiferent de varsta. Efectele lor sunt uimitoare!

Aceasta contine substante nutritive si de regenerare usor uleioase. Beta-glucanul reconstruieste activ pielea si ii confera elasticitate, esterii acizilor grasi superiori ajuta la mentinerea nivelului adecvat de hidratare al epidermei, iar uleiul de nuca de cocos si untul de shea ii restabilesc elasticitatea.

  • pentru piele lipsita de elasticitate sau mixta

Produse recomandate

Daca ai comandat KP1 din Colectia Glucan Active iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG