Glucan Active

KR3

Crema hidratanta si de netezire pentru maini

KR3 - Crema hidratanta si de netezire pentru maini
STOC EPUIZAT
7910 RON
50 ml
Produs Unisex
KR3 nu este in stoc! Livrarea va fi in 7-10 zile.

CREMA HIDRATANTA SI DE NETEZIRE PENTRU MAINI

Serie de produse cosmetice care au ca principal component inovatorul si naturalul beta-glucan din ovaz - o descoperire in cosmetica. Sunt produse cosmetice universale, recomandate atat doamnelor cat si domnilor, indiferent de varsta. Efectele lor sunt uimitoare!

Hidrateaza si calmeaza pielea mainilor, pe termen lung, care devine catifelata la atingere. Utilizata in mod regulat, imbunatateste coloritul pielii si intareste unghiile mate, fragile.

Produse recomandate

Daca ai comandat KR3 din Colectia Glucan Active iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG