Gold Regenesis

CREMA ANTI IMBATRANIRE DE NOAPTE

GOLD REGENESIS NIGHT CREAM

CREMA ANTI IMBATRANIRE DE NOAPTE - GOLD REGENESIS NIGHT CREAM
STOC FURNIZOR
16900 Lei
50 ml
Produs dama
CREMA ANTI IMBATRANIRE DE NOAPTE este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

CREMA ANTI-IMBATRANIRE DE NOAPTE

Seria produselor cosmetice exclusiviste Gold Regenesis este conceputa pentru tenul matur, dupa varsta de 40 de ani. Aceasta a fost creata special pentru a combate in mod eficient toate semnele de imbatranire. Formula bogata a acestor produse este bazata pe un ingredient unic - aurul coloidal biocompatibil.

Hraneste, hidrateaza si regenereaza intens pielea, netezind ridurile si modeland forma fetei, in timpul somnului.

Produse recomandate

Daca ai comandat CREMA ANTI IMBATRANIRE DE NOAPTE din Colectia Gold Regenesis iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG