Hairlab

SAMPON INTENS REGENERANT HAIRLAB

Sampon intens regenerant pentru par

SAMPON INTENS REGENERANT HAIRLAB - Sampon intens regenerant pentru par
STOC FURNIZOR
19900 Lei
100.00 ml
Produs dama
SAMPON INTENS REGENERANT HAIRLAB este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

SAMPON INTENS REGENERANT PENTRU PAR

Conceput pentru parul uscat, fragil, foarte deteriorat, sensibilizat ca urmare a interventiilor chimice. Contine pantenol, datorita caruia hraneste perfect parul, il regenereaza si il intareste. Curata delicat pielea capului.

Produse recomandate

Daca ai comandat SAMPON INTENS REGENERANT HAIRLAB din Colectia Hairlab iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG