Hello Honey

GEL DE DUS HELLO HONEY

Gel de dus nectar pentru corp

GEL DE DUS HELLO HONEY - Gel de dus nectar pentru corp
STOC FURNIZOR
6500 Lei
220.00 ml
Produs dama
GEL DE DUS HELLO HONEY este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

GEL DE DUS NECTAR PENTRU CORP

Alegand din comorile naturii, am luat ceea ce este cel mai bun - extractul de miere - si l-am combinat cu ingrediente care hranesc pielea, astfel incat sa te poti bucura de o ingrijire dulce in fiecare zi.

Pielea devine moale si parfumata, datorita acestui gel de dus delicat, cu o consistenta uleioasa. Nectarul curata si ingrijeste. Pentru utilizarea zilnica - atat in cada cat si pentru dus.

  • contine extract de miere, acid lactic si alantoina, care asigura un nivel optim de hidratare a pielii
  • are proprietati antioxidante, datorita extractului de chimen negru din formula
  • formula noua

Produse recomandate

Daca ai comandat GEL DE DUS HELLO HONEY din Colectia Hello Honey iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG