Hello Honey

PUDDING PENTRU CORP

Pudding pentru corp

PUDDING PENTRU CORP - Pudding pentru corp
STOC FURNIZOR
7600 Lei
100.00 ml
Produs dama
PUDDING PENTRU CORP este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

PUDDING PENTRU CORP 130 ML

Alegand din comorile naturii, am luat ceea ce este cel mai bun - extractul de miere - si l-am combinat cu ingrediente care hranesc pielea, astfel incat sa te poti bucura de o ingrijire dulce in fiecare zi.

Asigura o hidratare profunda si intensa a pielii, conferindu-i o moliciune satinata. Este un unt cu o aroma minunata, cu o consistenta deosebit de pufoasa. Se intinde usor si se absoarbe repede.

  • cu ulei de migdale dulci si extract de miere, care hidrateaza perfect
  • cu unt de shea, care hraneste pielea

Produse recomandate

Daca ai comandat PUDDING PENTRU CORP din Colectia Hello Honey iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG