Make-up

FM BP1

Candy Pink

FM BP1 - Candy Pink
STOC FURNIZOR
3450 RON
Produs dama
FM BP1 este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

RUJ GLOSSY PENTRU BUZE 4g

O combinatie a culorii delicate cu stralucirea intensa si reflexele luminoase.

  • contine ceara de protectie
  • ideal pentru machiajul zilnic al buzelor
  • nuanta: Candy Pink

Acest ruj vine cu o combinație de culoare delicată și strălucire intensă și strălucește reflectând lumina care vă oferă buzelor un aspect senzual și tentant.

Acesta conține ceară de protecție și vitaminele C și E, care hrănesc și regenerează epiderma delicată a buzelor, făcându-le netede și elastice, hidratate, hrănite și rezistente la activitățile de radicali liberi.

Are o formulă ușoară, non-lipicioasă și este ușor de aplicat, perfectă pentru fiecare zi pentru a alcătui buzele. Are un miros plăcut de fructe.

Produse recomandate

Daca ai comandat FM BP1 din Make-up iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG