Produse par

FM W08

Sampon pentru barbati

FM W08 - Sampon pentru barbati
STOC FURNIZOR
3330 RON
100 ml
Produs barbati
FM W08 este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

SAMPON PENTRU BARBATI

Parul poate fi o adevarata podoaba. Pentru a fi sanatos, puternic si frumos stralucitor, am creat o serie de sampoane si balsamuri care sunt adaptate la variate nevoi si tipuri de par.

Contine extract de alge si ingrediente de conditionare a scalpului, care limiteaza ingrasarea parului si previn aparitia matretei. Efect: par fortifiant, sanatos, plin de stralucire.

  • pentru utilizarea zilnica
  • cu o aroma placuta de cedru si condimente

Produse recomandate

Daca ai comandat FM W08 din Produse par iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG