Pure Royal Unisex

PURE ROYAL 500

GOLDEN EDITION

PURE ROYAL 500 - GOLDEN EDITION
STOC FURNIZOR
23900 Lei
50.00 ml
Produs Unisex
PURE ROYAL 500 este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

Golden Edition

Caracter: monumental, luminos

Note de parfum:

Vârf: angelică, șofran, tei, galban, coaja de tei, mandarină

Mijloc: iasomie, heliotropiu, smirnă, morcov, iris

Bază: lemn de santal, vanilie, labdanum, mușchi de stejar, piele, vetiver haitian, mosc

Concentrație: 20%

Structura bogată a parfumului PURE ROYAL 500, aparent eterogen și contrastant, creează o istorie surprinzător de coerentă. Începe cu tonurile proaspete și luminoase ale notelor de citrice și ale galbanului, însoțite de un aspect distinctiv angelica și șofran.

Apoi vine mijlocul acestui parfum – un buchet de flori cu un miros subtil de smirnă. Notele de bază denotă caracterul său , arătând adevărata măreție deținută de acordurile din lemn organic.

Parfumurile din ediția Golden au ingrediente mai rafinate și mai sofisticate decât parfumurile lor partenere Pure Royal, și au mai multe puncte personale.

Produse recomandate

Daca ai comandat PURE ROYAL 500 din Parfumuri Pure Royal Unisex iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG