Pure Royal Unisex

PURE ROYAL 501

TOM FORD Rose Prick

PURE ROYAL 501 - TOM FORD Rose Prick
STOC FURNIZOR
23900 Lei
50 ml
Produs dama
PURE ROYAL 501 este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

Golden Edition

Caracter sofisticat, captivant

Note de parfum:

Vârf: zmeură, grapefruit, prună, coacăze negre, davane, piper

Mijloc: chiparos, păducel, trandafir, crin vale, tagete, mușețel, mușca

Bază: anilă, cedru, benzoină, orcanox, ciocolată, paciuli, civetă, chihlimbar, cipriol, note gurmande, mușchi, santamanol, labdanum

Concentrație: 20%

O combinație originală de parfumuri care va încânta chiar și pe cel mai exigent cunoscător.

Datorită celei mai nobile varietăți de trandafiri bulagarieni combinați cu fermecătorul crin de vale și cu florile unice de păducel, conferă un caracter extrem de sensibil mijlocului parfumului.

Produse recomandate

Daca ai comandat PURE ROYAL 501 din Parfumuri Pure Royal Unisex iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG