Termeni si Conditii

1. Informatii despre site

Site-ul web Federico.ro este administrat de S.C. Netsud Evolution SRL cu sediul social in Navodari, Str. Pescarusului, nr. 91, Jud. Constanta. Numar de Inregistrare la Registrul Comertului: J13/2965/2017, 38142770.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului Federico.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
Federico.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor din prezenta pagina iti exprimi acordul pentru a fi contactat din partea Federico.ro. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale ale Federico.ro. Pentru a putea primi oferte comerciale trebuie sa te abonezi la newsletter. Te poti dezabona oricand de la primirea acestor mailuri accesand contul personal si modificand sectiunea date personale, sau trimitand un mail catre comenzi@federico.ro cu subiectul dezabonare.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe Federico.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Federico.ro care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail comenzi@federico.ro

4. Comenzi si oferte

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul Federico.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de Federico.ro - administrator site, respectiv prin telefon sau email.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de Federico.ro, in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul Federico.ro sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 21 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata).
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Termenul de procesare a comenzii este de 48 de ore lucratoare.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5. Modalitati de plata

- Numerar la livrare

- Bitcoin

6. Modalitati de livrare

- Posta Romana

- Fan Courier

- Curieri proprii in Constanta

7. Limitare raspundere

Site-ul Federico.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului Federico.ro, in totalitate sau partial.

8. Anulare comanda

Federico.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Federico.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

Federico.ro. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Federico.ro are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

- preturile afisate pe site-ul Federico.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
- produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

9. Retur comanda

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in ambalaj, in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Federico.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retur a comenzii si de acceptarea returului. Federico.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Federico.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

10. Termen de valabilitate

Toate produsele au inscriptionate pe ambalaj termenul de valabilitate.

11. Litigii

Eventualele litigii in legatura cu livrarea produselor vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila.

12. Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Federico.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti contacta in orice moment Responsabilul Federico.ro cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

prin e-mail la adresa: comenzi@federico.ro

De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Numar de inregistrare ANSPDCP: 28896

Despre Parfumurile Federico Mahora
Facebook Messenger SVG