Feromoni Dama

FEROMONI 436

Paco Rabanne - Olympea

FEROMONI 436 - Paco Rabanne - Olympea
STOC FURNIZOR
12600 Lei
50.00 ml
Produs dama
FEROMONI 436 este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

Nota: Florala

Caracter: fermecator, neobedient

Note de arome:

De varf: nuca de cocos, alune de padure, lacramioara

De mijloc: floare de portocal, trandafir

De baza: lemn de casmir, vanilie, chihlimbar

Feromonii sunt substante inodore, care sunt adaugate la parfumuri pentru a spori efectul lor de stimulare. Feromonii sunt arma secreta a caror misiune este de a creste atractivitatea si increderea in sine. Niciodata seductia nu a fost atat de simpla!

Utilizați-l atunci când mergeți la o întâlnire sau doriți să faceți o impresie. Mulțumită lui nu vei trece niciodată neobservată!

Produse recomandate

Daca ai comandat FEROMONI 436 din Parfumuri Feromoni Dama iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG