Glucan Active

SER PENTRU FATA

Ser pentru fata

SER PENTRU FATA - Ser pentru fata
STOC FURNIZOR
8990 RON
30 ml
Produs Unisex
SER PENTRU FATA este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

SER PENTRU FATA

Serie de produse cosmetice care au ca principal component inovatorul si naturalul beta-glucan din ovaz - o descoperire in cosmetica. Sunt produse cosmetice universale, recomandate atat doamnelor cat si domnilor, indiferent de varsta. Efectele lor sunt uimitoare!

Este un produs cosmetic modern, cu argint coloidal, care are o actiune intensa, pentru orice tip de ten, recomandat in special pentru tenul cu probleme acneice, sensibil, obosit si uscat. Destinat pentru utilizarea regulata, in locul cremei, cel mai potrivit dimineata si seara, precum si in anumite locuri de pe fata si corp care necesita o ingrijire speciala.

  • Ser cu acţiune intensă, pentru utilizare dimineaţa şi seara, care înlocuieşte crema.
  • Formulă bogată, pe baza de beta-glucan din ovăz, argint coloidal, ulei de nucă de cocos şi vitamina C.
  • Fără alergeni.
  • Premiat cu distincţia „Superprodusul anului 2012”, de cititorii revistei „Lumea Femeilor” din Polonia.

Produse recomandate

Daca ai comandat SER PENTRU FATA din Colectia Glucan Active iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG