Gold Regenesis

GEL TONIC ANTI-IMBATRANIRE

GOLD REGENESIS ANTI-AGEING GEL TONER

GEL TONIC ANTI-IMBATRANIRE - GOLD REGENESIS ANTI-AGEING GEL TONER
STOC FURNIZOR
8100 Lei
150.00 ml
Produs dama
GEL TONIC ANTI-IMBATRANIRE este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

GEL TONIC ANTI-IMBATRANIRE

Seria produselor cosmetice exclusiviste Gold Regenesis este conceputa pentru tenul matur, dupa varsta de 40 de ani. Aceasta a fost creata special pentru a combate in mod eficient toate semnele de imbatranire.

Formula bogata a acestor produse este bazata pe un ingredient unic - aurul coloidal biocompatibil.

Este un produs cosmetic de lux, fara alcool, care restabileste nivelul pH-ului corespunzator pielii si activeaza functiile de aparare a pielii.

  • cu apa de trandafiri, care calmeaza si reda tenului stralucirea tinereasca

200 g / 150 ml

Produse recomandate

Daca ai comandat GEL TONIC ANTI-IMBATRANIRE din Colectia Gold Regenesis iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG