Hairlab

HL 520004

Ulei de hidratare intensa pentru par - Aqua Oil

HL 520004 - Ulei de hidratare intensa pentru par - Aqua Oil
STOC FURNIZOR
19900 Lei
100.00 ml
Produs dama
HL 520004 este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

ULEI DE HIDRATARE INTENSA PENTRU PAR

Hidrateaza si netezeste parul, previne despicarea varfurilor si faciliteaza pieptanarea. Ingredientele special selectate protejeaza parul impotriva pierderii de apa. Este suficient sa masezi parul cu cateva picaturi de ulei pentru a-i conferi o moliciune si o finete extraordinara (daca iti doresti sa obtii un efect spectaculuos, poti utiliza mai multe picaturi).

Produse recomandate

Daca ai comandat HL 520004 din Colectia Hairlab iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG