Make-up

SER PENTRU STIMULAREA CRESTERII GENELOR

Eyelash Enhancing Serum

SER PENTRU STIMULAREA CRESTERII GENELOR - Eyelash Enhancing Serum
STOC FURNIZOR
11500 Lei
3.00 ml
41.00 grame
Produs dama
SER PENTRU STIMULAREA CRESTERII GENELOR este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

Ser pentru stimularea cresterii genelor

Datorita substantei active bimatoprost (este cel mai eficient compus de stimulare a cresterii parului) serul ajuta la cresterea genelor, le ingroasa, le intareste si imbunatateste vizibil starea lor. Preparatul poate fi utilizat de purtatorii de lentile de contact (inainte de aplicare, lentilele trebuie indepartate), pe gene ingrosate si extinse, pe un machiaj permanent sau dupa folosirea henei.

  • face ca genele sa devina mai lungi si mai dese
  • hraneste si regenereaza chiar si cele mai slabe fire de par

Produse recomandate

Daca ai comandat SER PENTRU STIMULAREA CRESTERII GENELOR din Make-up iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG