Make-up

RUJ LICHID MAT CLARET

LONG-LASTING MATTE LIQUID LIPSTICK CLARET

RUJ LICHID MAT CLARET - LONG-LASTING MATTE LIQUID LIPSTICK CLARET
STOC FURNIZOR
8400 Lei
6 ml
Produs dama
RUJ LICHID MAT CLARET este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

RUJ LICHID MAT DE LUNGĂ DURATĂ

O consistență mată care rămâne pe buze ore întregi. Forma ultra-ușoară nu numai că garantează o finisare perfectă, intens mată, dar, de asemenea, nu pune tensiune pe buze, oferind un sentiment unic de confort.

Datorită ingredientelor naturale prețioase, cum ar fi ceara de albine și ulei de avocado, rujul nu îți usucă buzele.

Aplicarea ușoară și culoarea de lungă durată, fără efect de lipire, uscare și întindere, te vor face să îl iubești de la prima utilizare.

  • nu va mai fi nevoie să îți reînoiești constant machiajul
  • rujul rămâne pe buze timp de până la 6 ore,
  • compoziția unică oferă o culoare mată intensă, care nu numai că nu usucă buzele, ci lasă și un sentiment de hidratare,
  • datorită unui aplicator precis și a unei consistențe mătăsoase, cu o aromă plăcută, aplicarea rujului pe buze se va transforma într-o adevărată plăcere.

Produse recomandate

Daca ai comandat RUJ LICHID MAT CLARET din Make-up iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG