Pure Royal Unisex

PURE ROYAL 611

CHANEL - Beige

PURE ROYAL 611 - CHANEL - Beige
STOC FURNIZOR
17900 Lei
50 ml
Produs Unisex
PURE ROYAL 611 este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

Caracter oriental dulce, subtil

Note de parfum:

Varf: bergamotă, aldehidă, păducel

Mijloc: mimoză, frangipani, frezie, heliotrope

Baza: lemn de santal, miere, vanilie, mosc

Colectia Royal - noua linie de parfumuri unisex exclusive inspirate de lumea fascinantă din Orientul Mijlociu.

Am încapsulat în pahar farmecul Orientului îmbogățit cu misterul magic. Este un adevărat festin pentru simțuri care trezesc imaginația și dorința.

Compozițiile Colectia Royal durează foarte mult, oferind senzații esoterice noi și note de parfum fascinante la fiecare oră.

Ei te vor duce în lumea magică, plină de culori și soare. Este o experiență de neuitat înconjurată de o ceață delicată de nonșalanță.

Lăsați-vă să vă scufundați în compoziții unice ale Colectiei Royal!

Produse recomandate

Daca ai comandat PURE ROYAL 611 din Parfumuri Pure Royal Unisex iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG