Utique

UTIQUE AMBRE ROYAL 15ML

Utique Ambre Royal

UTIQUE AMBRE ROYAL 15ML - Utique Ambre Royal
STOC FURNIZOR
16100 Lei
15.00 ml
Produs Unisex
UTIQUE AMBRE ROYAL 15ML este in stoc furnizor!
Livrare estimata 7-10 zile.

AMBRE este o compoziție nouă, sofisticată de parfum UTIQUE, care captivizează cu bogăția de ingrediente perfect selectate.

Bergamotul senzual se împletește perfect cu acorduri fructe de portocal și măr.

După un timp, notele intrigante de tutun și cedri se alătură acestui dans firesc. La sfarsit, apare o aroma seducatoare de mosc, patchouli si smirna.

AMBRE UTIQUE este chintesenta luxului inchis intr-o sticla eleganta. Compoziție extrem de durabilă, care oferă experiențe noi, ezoterice la fiecare oră. Uluitoare ca cea mai prețioasă bijuterie.

Produse recomandate

Daca ai comandat UTIQUE AMBRE ROYAL 15ML din Colectia Utique iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG