Utique

MUFFIN 15ML

Utique Muffin Dama

MUFFIN 15ML - Utique Muffin Dama
1 IN STOC
104 RON
8900 RON
15 ml
Produs dama
Livrare in 4-5 zile prin Posta, sau 1-2 zile prin curier.

Utique Muffin este tentatia careia nu-i poti rezista. Dulceata si rafinament intr-un singur produs. Un mariaj intre neobisnuita bogatie si gust.

Aroma perfectiunii inchisa si intr-un flacon mai mic. Acum, unicul parfum marca Utique Muffin este disponibil si intr-un flacon mai mic si mai practic, cu o capacitate de 15 ml. Acesta are noua dimensiune, care te invita la incitante experiente.

Caracter: intrigant, nobil, de neuitat

Note de arome:

De varf: lamaie, trandafir, sofran

De mijloc: note lemnoase, bujor, amyris, note de piele

De baza: chihlimbar, oud, vanilie

Concentratia de parfum este de 20%.

Produse recomandate

Daca ai comandat MUFFIN 15ML din Colectia Utique iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG