Utique

RUBY

Utique Ruby Unisex

RUBY - Utique Ruby Unisex
1 IN STOC
9900 RON
15 ml
Produs Unisex
Livrare in 4-5 zile prin Posta, sau 1-2 zile prin curier.

Utique Ruby trezeste simturile si invaluie pielea ca o ceata fina. Magnetism, pasiune, seductie - cele mai minunate emotii inchise intr-un flacon. Seducesi captiveaza. Un parfum ideal, atat pentru ea cat si pentru el.

Aroma perfectiunii inchisa si intr-un flacon mai mic. Acum, unicul parfum marca Utique Ruby este disponibil si intr-un flacon mai mic si mai practic, cu o capacitate de 15 ml.

Caracter: magnetic, atragator, seducator

Note de arome:

De varf: lemn de casmir, iasomie, cistus

De mijloc: vanilie, chihlimbar, note balsamice

De baza: oud alb, mosc negru, lemn uscat

Concentratia de parfum este de 20%.

Produse recomandate

Daca ai comandat RUBY din Colectia Utique iti recomandam si alte produse la preturi fara concurenta:

Cum sa alegi parfumul potrivit?

Concentratie, caracter si note de arome

Parfumurile sunt cele mai accesibile accesorii pentru bărbați și femei pentru a-și spori frumusețea sau chiar a atrage un potențial partener. Ele pot ridica o stare de spirit, evoca amintirile plăcute sau pur și simplu vă pot ajuta să mirosi foarte bine. Există mii de parfumuri și arome diferite disponibile astăzi pe piață.

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând au ales și folosesc diferite tipuri de parfumuri și ape de parfum. Așadar, de unde și ce miros este cel mai potrivit pentru tine? Există mai multe modalități diferite de a vă decide cum să alegeți un parfum perfect, care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră unică.

Parfum FM
Facebook Messenger SVG